Esbjerg vil anmelde 48 ulovlige vintercampister til politiet

KORT NYT7. DEC 2019 11.30

ESBJERG: Esbjerg Kommune går hårdt til 48 beboere, som bor ulovligt i vinterhalvåret på Esbjerg Camping. TV-udsendelse afslørede de mange fastboende, hvoraf mange har boet i årevis på pladsen om vinteren, skriver JyskeVestkysten.

Tirsdag sagde politikerne i kommunens Plan og Miljøudvalg ja til, at en lang række beboere på campingpladsen kan ende i retten, fordi de bor på campingpladsen i vinterhalvåret. Sagen overgives til politiet til strafferetlig behandling, hvis beboerne ikke flytter inden de varslede datoer. Beboerne bryder alle sommerhusloven ved at bo fast på campingpladsen i vinterhalvåret, men er ikke flyttet trods stribevis af breve og påbud fra kommunen. Beboerne har folkeregisteradresse på pladsen, og det har afsløret ulovlighederne.

- Mange af disse mennesker har boet her i over 20 år. Men det må de pludselig ikke mere. Der har aldrig før været problemer, kommunen sender sågar folk herud at bo, når de mangler boliger, fortæller Esbjerg Campings ejer, Lars Bendixen, der mener, at de årelange lejeperioder må danne praksis for, at det er lovligt at bo hele året på campingpladsen.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt