Enigt byråd: Nu skal Odeon forklare sig for kommunen

ODENSE: De skiftende forklaringer i forbindelse med aflysningen af den kritiske teatertrup Shen Yun i Odeon fik i aftes et enigt byråd til at indkalde Odeons ledelse til et partnerskabsmøde, hvor Odeons oplysninger om og redegørelse for det samlede forløb er eneste punkt. Om nødvendigt, skal der også holdes flere møder i partnerskabsgruppen med Odeon. Det skriver TV2 Fyn.

Enhedslisten ville have en egentlig undersøgelse af sagen, men det var der ikke opbakning til på byrådsmødet. Istedet enedes man om med beklagelse at notere, at det samlede forløb af en mulig booking af det kinesiske show Shen Yun har haft en karakter, der potentielt kan skade både Odeons og Odenses omdømme. 

Alt efter hvilken melding, der kommer fra mødet, skal byrådet tage stilling til, om der skal ske mere i sagen. Forventningen fra byrådet er, at Odeon vil reflektere over sagens forløb og lære af reflektionerne, så lignende situationer håndteres anderledes. Senest truede teaterets bestyrelsesformand, Jens Belling, i en mail til til Odense Kommunes stadsdirektør, Stefan Birkebjerg og en række andre personer med at trække sig helt fra det samarbejde, han har med kommunen om Odeon.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt