Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job
Karin Holland har arbejdet sammen med tre borgmestre og seks byråd.
Foto: Horsens Kommune

Direktør Karin Holland siger farvel til Horsens Kommune

Det blev til godt 20 år som direktør for Velfærd og Sundhed.

HORSENS: Direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune, Karin Holland, siger 31. december farvel til arbejdslivet, oplyser kommunen.

Hun har været direktør i Horsens Kommune siden juni 2000, hvor hun fik ansvaret for sundheds- og socialområdet inklusiv beskæftigelsesområdet. Her 20 år senere hedder hendes direktørområde Velfærd og Sundhed - hvor det først og fremmest handler om at levere bedst mulig service og velfærd til ældre, handicappede i alle aldre samt udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Karin Holland er oprindelig uddannet socialrådgiver, og hun arbejdede som sådan i 13 år, inden hun skiftede spor og blev udviklingskonsulent i en privat virksomhed med fokus på ledelse og organisation. Sideløbende underviste hun blandt andet socialrådgivere, pædagoger og lærere i tværfagligt samarbejde. Efterfølgende fik hun en chefstilling i Aarhus Kommunes socialforvaltning, inden hun blev direktør i Horsens Kommune.

- Kendetegnende for mine år i Horsens er det fantastiske samarbejde, der eksisterer mellem erhvervslivet, organisationer og foreninger, de frivillige og kommunen. Det har jeg ikke mødt andre steder, og det skaber respekt - og lidt misundelse - rundt omkring i landet. Jeg har oplevet et enormt engagement fra alle sider, og udgangspunktet har altid været, at alt kan lade sig gøre, hvis vi gør det sammen, siger Karin Holland.

Hun har i sin tid i Horsens Kommune arbejdet sammen med tre borgmestre, nemlig Vagn Ry Nielsen (S), Jan Trøjborg (S) og Peter Sørensen (S) - og seks forskellige byråd.

Nu går Karin Holland så på pension, og hun ser frem til at få mere tid til familien - både den del, der bor i Danmark og den del, der bor i Italien. Der sættes nu gang i en proces med at finde afløseren for Karin Holland.

ka