DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Stillinger
Direktør Karin Holland siger farvel til Horsens Kommune
Karin Holland har arbejdet sammen med tre borgmestre og seks byråd.
Foto: Horsens Kommune

Direktør Karin Holland siger farvel til Horsens Kommune

Det blev til godt 20 år som direktør for Velfærd og Sundhed.

HORSENS: Direktør for Velfærd og Sundhed i Horsens Kommune, Karin Holland, siger 31. december farvel til arbejdslivet, oplyser kommunen.

Hun har været direktør i Horsens Kommune siden juni 2000, hvor hun fik ansvaret for sundheds- og socialområdet inklusiv beskæftigelsesområdet. Her 20 år senere hedder hendes direktørområde Velfærd og Sundhed - hvor det først og fremmest handler om at levere bedst mulig service og velfærd til ældre, handicappede i alle aldre samt udsatte og sårbare børn, unge og familier.

Karin Holland er oprindelig uddannet socialrådgiver, og hun arbejdede som sådan i 13 år, inden hun skiftede spor og blev udviklingskonsulent i en privat virksomhed med fokus på ledelse og organisation. Sideløbende underviste hun blandt andet socialrådgivere, pædagoger og lærere i tværfagligt samarbejde. Efterfølgende fik hun en chefstilling i Aarhus Kommunes socialforvaltning, inden hun blev direktør i Horsens Kommune.

- Kendetegnende for mine år i Horsens er det fantastiske samarbejde, der eksisterer mellem erhvervslivet, organisationer og foreninger, de frivillige og kommunen. Det har jeg ikke mødt andre steder, og det skaber respekt - og lidt misundelse - rundt omkring i landet. Jeg har oplevet et enormt engagement fra alle sider, og udgangspunktet har altid været, at alt kan lade sig gøre, hvis vi gør det sammen, siger Karin Holland.

Hun har i sin tid i Horsens Kommune arbejdet sammen med tre borgmestre, nemlig Vagn Ry Nielsen (S), Jan Trøjborg (S) og Peter Sørensen (S) - og seks forskellige byråd.

Nu går Karin Holland så på pension, og hun ser frem til at få mere tid til familien - både den del, der bor i Danmark og den del, der bor i Italien. Der sættes nu gang i en proces med at finde afløseren for Karin Holland.

ka