DF uden medlemmer i Glostrup, viceborgmester melder sig ud

Efter en placering som nummer tre på listen til KV21 har nuværende viceborgmester Flemming Ørhem meldt sig ud af partiet, det samme har Pia Dahlin.
8. JUL 2021 10.15

TEMA: KV21

GLOSTRUP: Mangeårig spidskandidat for Dansk Folkeparti og nuværende viceborgmester i Glostrup Flemming Ørhem har meldt sig ud af partiet, efter at han op til KV21 måtte tage til takke med en plads som nummer tre på listen. Det skriver Folkebladet.

Partifællen Pia Dahlin har også meldt sig ud af DF, der dermed står uden medlemmer i Glostrups kommunalbestyrelse. De fortsætter begge i kommunalbestyrelsen i resten af valgperioden.

Flemming Ørhem overvejer sin politiske fremtid og er blevet kontaktet af flere partier, fortæller han til Folkebladet. Det har han dog sagt nej til, selvom han gerne vil fortsætte i kommunalbestyrelsen efter nytår.

Ny DF-spids i kommunen er Peder Kähler, der som nummer tre sidste gang ikke kom i byrådet, da partiet fik to mandater. Han har haft ledende stillinger i banker og den finansielle sektor. Ann Speltzer er nummer to på DF-listen.

Flere partier har haft udskiftning i denne periode i Glostrup, hvor John Engelhardt (V) er borgmester og heller ikke genopstiller efter 11 år som borgmester og 25 år i kommunelpolitik. Her er Piet Papageorge valgt som spidskandidat for Venstre.

ibs