Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Dagplejere skal også være digitale

Hedensted vil nu også have sine dagplejere med i den digitale kommunikation, der hidtil har været forbeholdt skoler og børnehaver
19. SEP 2011 12.55

HEDENSTED: Nu får dagplejerne i Hedensted Kommune deres eget IT-system. SkoleIntra og BørnehaveIntra er efterhånden blevet et naturligt redskab i kommunikationen mellem forældre og personale i skoler og børnehaver. De gode erfaringer føres nu videre på dagplejeområdet, som har underskrevet en kontrakt på et DagplejeIntra, der ligesom de andre systemer kører via internettet.

- Med DagplejeIntra kan vi både forbedre vores kommunikation med forældrene og med hinanden. Forældrene færdes hjemmevant på nettet, og derfor er det helt oplagt at bruge den kanal som supplement til den daglige snak ved aflevering og afhentning, siger dagtilbudschef Birthe Lisby.

Tillidsrepræsentant for dagplejerne, Bente Ibsen, glæder sig også til at tage det nye system i brug:

- Som dagplejer er løbende videndeling og sparring med kolleger i sagens natur forholdsvis begrænset. DagplejeIntra er en oplagt mulighed for at dele erfaringer, udfordringer og faglig viden. Jeg er sikker på, at det bliver til stor glæde og gavn for os som ansatte og dermed også for forældre og børn, siger hun.

Systemet forventes helt implementeret fra starten af 2012. Før systemet lanceres, vil der bliver afholdt introkurser for alle dagplejerne, så de kan føle sig hjemme i systemet og informere forældrene om mulighederne.

mou