Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

COK på førstepladsen i benchmarking

Center for Offentlig Kompetenceudvikling (COK) indtager førstepladsen som uddannelses- og kursusudbyder
15. MAR 2011 20.47

Det viser en undersøgelse af danske kursusudbyderes omdømme foretaget af analyseinstituttet Voxmeter.  Konstitueret direktør i COK, Chris Enrico Petersen siger.

- Vi er stolte af vores førsteplads. Med vores AMU-certificering og position som markedsledende udbyder af Den Offentlige Lederuddannelse (DOL) og vores tilbud til kommunale topledere, er vores kundegrupper i dag bredere end nogensinde. Og det er selvfølgelig godt at vide, at vores aktiviteter bliver vel modtaget ude i kommunerne. Vi har tilmed kunnet konstatere, at COK er blevet mere kendt som konsulenthus med et stigende antal skræddersyede konsulentydelser inden for ledelse, organisationsudvikling og styring.

Undersøgelsen måler uddannelses- og kursusudbydernes omdømme ved at spørge personale-/uddannelsesansvarlige i den offentlige sektor, om de vil benytte udbyderen som fremtidig leverandør. Her er over 60 pct. af de personale-/uddannelsesansvarlige i den offentlige sektor positivt indstillet over for at benytte COK i fremtiden.

Kompetencevirksomheden Mannaz kom på andenpladsen og KMD på tredjepladsen i undersøgelsen, der udover omdømme målte de personale-/uddannelsesansvarliges kendskab til samt brug og vurdering af i alt 11 private og offentlige kursusudbydere.

lcl