Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Borgmester må opgive budgetforhandlinger

BUDGET 2012 Esbjergs Johnny Søtrup må efter lægers råd holde sig i ro noget længere og vil derfor ikke deltage i de årlige budgetforhandlinger
5. SEP 2011 14.48

ESBJERG: Borgmester Johnny Søtrup (V) har lige fra han blev udskrevet fra Sydvestjysk Sygehus haft det mål, at han traditionen tro skulle lede de årlige budgetforhandlinger. Det bliver ikke tilfældet i år.

Efter samråd med specialisterne på Sydvestjysk Sygehus har Johnny Søtrup nu måttet erkende, at der stadig er brug for ro og hvile. Han forventer dog, at han kan genoptage arbejdet sidst på måneden.

- Lægerne har været meget kontante med deres melding om, at det vil være særdeles uklogt at genoptage arbejdet for tidligt og da slet ikke begynde med langvarige budgetforhandlinger. Det har jeg lyttet til og taget til efterretning, siger Johnny Søtrup i en pressemeddelelse.

Mødeleder i forhandlingsudvalget bliver i stedet Henning Ravn (V), som er næstformand i økonomiudvalget. Den ledige venstreplads i forhandlingsudvalget vil blive varetaget af gruppeformand Bjarne Steiner. Bjarne Steiner har stor erfaring med budgetforhandlinger fra sine mange år som medlem af økonomiudvalget i den tidligere Ribe Kommune.

Herudover sker der ingen ændringer. Viceborgmester Jakob Lose (V) vil fortsat være fungerende borgmester, indtil Søtrup er tilbage på rådhuset.

Johnny Søtrup blev 4. august hasteindlagt efter et hjerteanfald.

mou