Ballerup-budget har V og K med i år uden skattelettelse

Fagudvalgene bedes klare sine ting selv og spare byrådet for "en lang række notater og orienteringssager", fremgår det af budgetaftalen.
13. OKT 2021 12.40

TEMA: Budget 2022

BALLERUP: Enhedslisten stod som eneste parti udenfor, da Ballerups 2022-budget blev andenbehandlet og endeligt godkendt på byrådsmøde forleden.

Budgettet har fuld demografiregulering og rummer i øvrigt den specialitet, at de aftalte prioriteringer skal handles af i fagudvalgene og i administrationen og "ikke udløse en lang række notater og orienteringssager", som det hedder i aftaleteksten. I samme ånd var en række takster ikke færdigberegnet ved budgetvedtagelsen og vil først blive forelagt byrådet senere.

En skattelettelse som Indenrigsministeriet havde sagt god for i forlængelse af udligningsreformen, indgår ikke i budgetaftalen. Sidste år fik det spørgsmål V og K til at stå udenfor, men altså ikke i år.

Partierne bag 2022-budgettet er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, De Konservative og SF med tilsammen 23 af 25 byrådsmedlemmer. Kun Enhedslistens to står udenfor.

 

Se referat af byrådets andenbehandling.