Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Anders Eldrup tager (ikke) bladet fra munden

Frederikssund Klimaforening er blevet nødt til at præcisere en tidligere pressemeddelelse, der fortalte, at et arrangement også ville handle om konflikten mellem Eldrup og Schur
23. APR 2012 13.07

Spændte tilhørere blev i en pressemeddelelse lovet, at DONGs fhv. direktør, Anders Eldrup ville 'tage bladet fra munden' på et folkemøde i Frederikssund d. 23. april kl. 19.00. Dette løfte blev dog efterfølgende halet i land af Frederikssund Klimaforening:

- Overskriften i den tidligere fremsendte invitation kan tolkes som forsøg på uddybning af konflikten mellem Eldrup og bestyrelsesformand Fritz Schur.
Dette er ikke temaet for foredraget, og vi håber, det vil træde i baggrunden, for ikke at komme til at overskygge den langt væsentligere debat om vejene til Danmarks fremtidige energiforsyning, skriver foreningen.

Uddyber visioner
Aftalen mellem Anders Eldrup og foreningen er, at Eldrup kommer for at uddybe sine visioner og gøre rede for den strategi, han forestille sig i fremtiden. 

Udover Anders Eldrup vil meteorologen Jesper Theilgaard orientere om, hvad man i dag ved om de forandringer, der allerede nu er sket med klimaet som følge af den globale opvarmning.

Målet med arrangementet er ifølge foreningen at skabe en fremadrettet, konstruktiv debat om klima og energi og fremme ideer, der fører til nedsættelse af CO2 udledningen. Derfor vil forholdet mellem Eldrup og Schur ikke være en del af programmet, understreger klimaforeningen.

tsp

Foto: Flickr