Aarhus Airport lukker men åbner for forbedringer

KORT NYT28. MAR 2020 13.47
TEMA: Corona

Aarhus Airport lukker midlertidig på grund af coronavirus, fordi SAS stopper med at flyve ruten mellem Aarhus og København. Det er den eneste rute, der indtil nu ikke er blevet suspenderet, men lukningen kommer ikke som en overraskelse, og den er faktisk en økonomisk fordel for lufthavnen, oplyser lufthavnens administrerende direktør, Peer H. Kristensen,til Tv2 Østjylland.

- De seneste dage har der været omkring ti passagerer om dagen. På nogle ruter har SAS haft flere ansatte ombord end passagerer, så jeg kan sagtens forstå, de har suspenderet ruten. Vi har haft 40 medarbejdere for at kunne opretholde en bemanding af lufthavnen. De medarbejdere kan vi nu sende hjem med lønkompensation, siger han.

Lufthavnen er allerede i gang med at lave en række forbedringer, og den proces vil der blive skruet op for, mens lufthavnen er lukket: - Vi rykker endnu flere håndværkere ind i lufthavnen og bygger på livet løs. Når der ikke er nogle ting, man skal tage hensyn til, kan man gøre tingene dobbelt så hurtigt, siger Peer H. Kristensen.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev