Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Aalborgs ny kultur- og fritidschef udnævnt

Det blev Frederikshavns tidligere børne- og kulturdirektør, Lis Rom Andersen

AALBORG: Lis Rom Andersen er 54 år og uddannet cand.oecon. fra Aalborg Universitet. Hun har 20 års ledelseserfaring i den offentlige sektor, senest som børne- og kulturdirektør gennem otte år i Frederikshavn Kommune

Lis Rom Andersen har tidligere været ansat i Aalborg Kommune, nemlig som HR-chef i Borgmesterens Forvaltning og kontorchef i Arbejdsmarkedsafdelingen. Hun har desuden været underviser ved Handelsgymnasiet i Aars og Aalborg Universitet.

Rådmand Anne-Dorte Krog (SF) er glad for, at Aalborg Kommunes nye kultur- og fritidschef er en markant lederprofil, der har betydelig indsigt i Skole- og Kulturforvaltningens arbejdsområder:

- Med Lis Rom Andersen får vi en dygtig og markant kultur- og fritidschef, der har en stor ledelseserfaring og en omfattende viden om såvel kultur- og fritidsområdet som børne- og ungeområdet. Jeg er sikker på, at hendes mange erfaringer og store viden bliver en stor gevinst for Aalborg Kommune og naturligvis for Skole- og Kulturforvaltningen, siger Anne-Dorte Krog.

- I ansættelsesudvalget lagde vi desuden stor vægt på, at Lis Rom Andersen har stor erfaring med servicering af politiske udvalg, strategisk udvikling og i øvrigt er kendt for at være en kompetent, vellidt og visionær leder, slutter rådmanden.

Lis Rom Andersen tiltræder stillingen som kultur- og fritidschef den 1. august 2011.

mou