Bliv ejendomsmægler for kommunen

Hjælp Ringsted Kommune med at sælge en af kommunens nye nedsatte byggegrunde og tjen 15.000 kroner
15. MAR 2010 15.27

RINGSTED: Har du en ejendomsmægler gemt i maven, så har Ringsted Kommune en opgave til dig. Find en køber til en af kommunens nyligt nedsatte byggegrunde og få 15.000 kroner i salær, når salget er gennemført.

Alle - bortset fra ansatte ved Ringsted Kommune - kan være ejendomsmæglere og yde en indsats for kommunens grundsalg. Men Søren Langholm, der står for kommunens grundsalg, regner med, at det mest er folk, der allerede bor i kommunen, som vil prøve lykken som ejendomsmæglere.

- Al erfaring viser, at lokale ambassadører har en stor betydning for, hvordan en by og en kommune opfattes. Vi er sikre på, at der er masser af gode ambassadører for Ringsted Kommune, og med dusøren her vil vi prøve at få dem til at hjælpe kommunen med at sælge nogle af vores byggegrunde, siger Søren Langholm.

Byggegrunde med 300.000 kroners rabat
Ringsted Kommune satte i efteråret prisen på kommunens byggegrunde ned med 200.000-300.000 kroner. Dermed bliver det muligt at få et nybygget hus midt på Sjælland for mellem 2 og 2,5 millioner kroner.

Ringsted har grunde til salg to steder i kommunen. Der er 21 grunde til salg på den tidligere kasernegrund helt tæt op ad Ringsted By ved skole, idræts-anlæg og en helt ny svømmehal.

Og så er der 11 grunde til salg i den hyggelige landsby Nordrup otte kilometer uden for Ringsted. Nordrup har egen daginstitution og skole, og der er et aktivt lokalt foreningsliv i landsbyen.

- Så det er altså en god vare, man kan gå ud og sælge på Ringsted Kommunes vegne. Og når man som ejendomsmægler har fået interesseret en køber i en af kommunens grunde, skal man bare få vedkommende til at sende et købstilbud til Ringsted Kommune, som så kvitterer med de 15.000 kroner til ejendoms-mægleren, når handlen er gået igennem, siger Søren Langholm.

tj

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt