Aalborg ansætter ny direktør for By- og Landskabsforvaltningen
Foto: Aalborg Kommune

Aalborg ansætter ny direktør for By- og Landskabsforvaltningen

56-årig med erfaring i administrationen skal stå i spidsen for arbejdet med at gøre Aalborg til en attraktiv, dynamisk og bæredygtig kommune.
12. NOV 2019 8.13

AALBORG: Byrådet har i dag godkendt, at Anders Fokdal ansættes som direktør for By- og Landskabsforvaltningen i Aalborg Kommune pr. 1. december, oplyser kommunen.

Han er uddannet cand.oecon. fra Aarhus Universitet. Han har været Økonomichef i By- og Landskabsforvaltningen siden 2017 og afdelingsleder i samme forvaltning siden 2008. Før det, var Anders Fokdal økonomisk konsulent i Løgstør Kommune og efterfølgende i Aalborg Kommune, hvor han blev ansat i 2001. Desuden har han været konstitueret direktør for By- og Landskabsforvaltningen siden juni 2019.

56-årige Anders Fokdal har siddet med ved byrådets budgetprocedurer gennem en årrække og har et indgående kendskab til Aalborg Kommunes organisation, og By- og Landskabsforvaltningen i særdeleshed.

Han er gift og har tre børn på 24, 21 og 17 år. Anders bor i Nibe, hvor han er et kendt ansigt i kraft af sit mangeårige arbejde i den lokale boldklub. Når tiden tillader det, udfordrer Anders sig selv i naturen på 'Cold Hawaii' i National Park Thy.

MG
 
 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt