Vejle vil lokke pensionerede sosuer tilbage i arbejde

VEJLE: Det kan i fremtiden blive svært at tiltrække nyt plejepersonale, når de ældre ansatte går på pension, og mange kommuner kommer til at savne dem. Det vil Vejle gerne sige klart og tydeligt med en ny kampagne, der hedder 'Kom tilbage - vi savner dig'. Det skriver Mikropol.dk. 

Kampagnen er rettet mod tidligere medarbejdere, der er gået på pension, og til potentielle medarbejdere, der helt har skiftet fag. Kampagnen er lavet i samarbejde med FOA og Dansk Sygeplejeråd og omfatter blandt andet informationsmøde, og en kampagne på en hjemmeside og sociale medier. Kommunen er klar til at 'gå langt' for at få de dygtige medarbejdere tilbage. 

- Vi er parat til at lave individuelle aftaler om fx arbejdstid. Måske er der nogle derude, der savner kontakten med deres gamle fag og gerne vil arbejde fx nogle formiddage om ugen. Og vi er parat til at give dem et job, hvor vi tager hensyn til både deres kunnen og egne ønsker. Vi tilbyder i første omgang et vikariat på op til et år, så de kan se, om det er noget for dem, siger Helle Brinch, der er seniorchef i Vejle Kommune til Mikropol.dk.

esl 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev