Byrådsmedlemmer får parkeringsfordel i Esbjerg

KORT NYT14. OKT 2019 9.29

ESBJERG: 20 af Esbjerg Byråds 31 medlemmer har fået udstedt en eksklusiv, personlig parkeringstilladelse, så de altid kan stille deres biler foran rådhuset mellem klokken seks og 18 uden at risikere en p-afgift. Årsagen er, at byrådsmedlemmer føler sig generet af, at der enten ikke er ledige parkeringspladser, eller at der er begrænsninger i form af to timers-parkering, skriver JydskeVestkysten.

Som flere gange tidligere omtalt i avisen er der dog også et stort antal medarbejdere på rådhuset, der har samme parkerings-udfordringer og derfor må søge ned i de bagvedliggende gader for at parkere langs kantstenene – til stor gene for områdets beboere - eller løbe frem og tilbage og indstille p-skiver i løbet af arbejdsdagen.

Adskillige byrådsmedlemmer har i årevis været fritaget for at flintre rundt efter en ledig parkeringsplads og hele tiden har haft adgang til parkeringskælderen under rådhuset. Det gælder borgmesteren, medlemmer af økonomiudvalget samt formanden for Børn & Ungeudvalget, Karsten Degnbol (V), idet de alle er udstyret med en særlig portåbner.

MG

 

Se flere stillinger
Nyhedsbrev