Lose vil have redegørelse efter direktørbeskyldninger

KORT NYT11. SEP 2019 11.35

Formanden for Danske Regioner, regionsrådsformand Stephanie Lose (V), har bedt organisationens direktion om en redegørelse. Det er sket, efter at Jyllands-Posten tirsdag afdækkede, hvordan sundhedspolitisk direktør i Danske Regioner Erik Jylling i kulissen har orkestreret et angreb på Styrelsen for Patientsikkerhed for at stække tilsynet, som har til opgave at varetage patienternes sikkerhed på bl.a. sygehusene. Det skriver Jyllands-Posten.

I en skriftlig kommentar udtrykker Stephanie Lose ikke nogen kritik af Erik Jyllings adfærd i forbindelse med angrebet på patienttilsynet, men hun skriver, at hans kommentarer i mails, som Jyllands-Posten har omtalt, ikke har været clearet med den politiske ledelse i Danske Regioner.

- Jyllands-Posten skriver, at Erik Jylling har orkestreret et angreb på Styrelsen for Patientsikkerhed. Lad mig på den baggrund slå fast, at Danske Regioner altid arbejder for at sikre patienters rettigheder og for, at vores sundhedsvæsen giver patienterne den bedst mulige behandling. Og Danske Regioner tilstræber et tæt og tillidsfuldt samarbejde med andre aktører i sundhedsvæsenet, herunder styrelserne, skriver hun.

MG

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt