Sultent barn førte pædagog til hashfund i børnehave

Barnets far skulle til møde i børnehaven og var samtidig lige stukket af med 3,5 kilo hash.
6. MAR 2019 9.20

KOLDING: Da en pædagog i november ville hente et barns madkasse i børnehavens garderobe, viste der sig i stedet for madpakken at være en pose med 3640,7 gram hash i barnets taske.

Det skabte stort postyr i børnehaven i Kolding, hvor politiet blev tilkaldt, og barnets far, som var til møde i børnehaven, blev visiteret.
På ham fandt politiet 80 gram kokain.

Sådan forklarer anklager Bjørn Dahl Larsen, som mødte ved Retten i Kolding, hvor den nu 40-årige far har tilstået hændelsesforløbet.

Inden pædagogen fandt de flere kilo hash i drengens garderobe, havde faren været tæt på at blive snuppet af politiet. Det skete, da han fik et lift af en kammerat på vej til børnehaven, fortæller anklageren.

- Han (faren, red.) sad på passagersædet, mens bilen blev stoppet af politiet i et rutinetjek. Politiet var interesseret i at tjekke føreren af bilen, så passageren fik lov at gå, og da han gik, tog han så en pose med sig.

- Så skulle han til møde, og han har forklaret, at meningen var ikke, at han skulle have haft posen med i børnehaven, men han ville stikke af med den for ikke at blive opdaget, siger Bjørn Dahl Larsen.

For forbrydelsen valgte retten tirsdag at straffe faren med fængsel i et år og ni måneder.

Ritzau

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt