Helsingør politianmelder borgere bag aktion for 92-årig

HELSINGØR: Borgerne bag en lagkage-aktion for en 92-årig mand, der trods dårligt helbred og syn ikke har kunnet få en plejehjemsplads, er nu blevet politianmeldt for trusler og chikane mod kommunens ansatte, skriver Helsingør Dagblad. En borgergruppe, der også driver en facebook-side om sagen, har besluttet at sende en fredagskage til de ansatte i kommunen, indtil manden får en plejehjemsplads.

- Det handler ikke om kage, men om at true, presse og chikanere embedsværket. I Helsingør Kommune agerer vi professionelt indenfor lovgivningen og de kriterier, og den politik, der er anvist. Man kan ikke presse embedsværket til en bestemt måde at agere på, siger kommunaldirektør Stine Johansen til Helsingør Dagblad som en forklaring på politianmeldelsen.

Initiativtageren er ifølge avisen bosat i Luxembourg, hvorfra han tidligere har styret en lagkage-aktion med kager til ansatte i Struer Kommune i en sag om en kvinde, der endte med at få førtidspension. Sagen om den 92-årige har også været beskrevet i flere tv-medier og skal nu genbehandles i Helsingør Kommune.

ka

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt