Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Weekendens nye KV21-spidser

Følg de seneste nyheder om spidskandidater til KV21 fra LA, NB og EL - i Rudersdal, Solrød, Greve, Fanø og Faborg-Midtfyn.
26. APR 2021 11.03
TEMA: KV21

I Rudersdal er der ny spidskandidat i LA, der i denne periode ikke er i byrådet. Partiet har ifølge sn.dk udpeget cand.merc Mærsk-ansatte Simon Lægdsgaard Skanderup som spids og dertil fire andre kandidater. Han afløser dermed Elisabeth Ildal, der ved KV17 blev valgt ind som eneste fra LA og i maj 2020 hoppede til De Konservative,  

Nye Borgerlige har valgt spidser i både Greve og Solrød, hvor partiet har en fælles partiforening, oplyser sn.dk. I Greve er direktør i byggebranchen Hans-Jørgen Kirstein ny spids og afløser dermed Frank Danslev. Her er yderligere tre NB-kandidater.

I Solrød er specialklasselærer og virksomhedsejer Ulrik Lassen genvalgt som spids, og her er yderligere to kandidater.

Fanø er tilflytter og gymnasielærer Lasse Harder Schousboe ifølge Fanøposten ny spids for Enhedslisten. Fanø var en af de kommuner, hvor partiet ikke stillede op ved KV17.

Og nu vi er ved EL, så stopper nuværende EL-politiker siden KV13 i Faaborg-Midtfyn Morten Schøtt, nu i byrådet, på grund af sin arbejdsløshed, oplyser fyens.dk. Han var spids ved KV17, og nu må EL finde en ny. Den tidligere mejerist og underviser finder stadig byrådsarbejdet interessant, men temamøder og budgetseminarer karambolerer tidsmæssigt for et fuldtidsarbejde for ham.