Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Vollsmose fostrer journalister

I bydelen er der blevet sat en avisproduktion i gang, hvor det er borgerne selv, der er journalisterne bag værket
21. SEP 2011 6.56

ODENSE: 'Jeg skriver til Vollsmose Avisen, fordi jeg elsker det danske sprog'. Sådan lyder det fra borgerjournalist John Bonde, der er en af de mere aktive borgerjournalister i Vollsmose, og som har været med til at stå indholdet i den kommende avis, der bl.a. bringer artikler om tal der viser, at det går i den rigtige retning uddannelses- og arbejdsmarkedsmæssigt i Vollmose og at cykelholdet Stjernerne fra Vollsmose har cyklet sig til succes, og derfor netop har fået overrakt deres diplom af borgmester Anker Boye (S).

Borgerjournalisterne med tilknytning til Vollsmose Avisen har forskellige etniske tilhørsforhold, men alle interesserer sig for deres bydel og kan lide at skrive eller have et kamera i hånden.

Vollsmose Avisen udkommer hver anden uge i et oplag på 15.400 aviser, som bliver husstandsomdelt i Vollsmose og nærmeste omegn.

Vollsmose Avisen udgives af Mediehus Vollsmose, der er et projekt under Helhedsplanenen for Vollsmose. Helhedsplanen er finansieret af Landsbyggefonden i samarbejde med de tre boligorganisationer i Vollsmose og Odense Kommune.

Foto: http://www.flickr.com/photos/carmichaellibrary/3820957485/sizes/z/in/photostream/

lcl