Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ung jyde i spil til HK/Kommunals top

Den 29-årige ungdomskonsulent, Mads Samsing, har som den første meldt sig som kandidat til posten som næstformand
KORT NYT20. SEP 2011 12.16

Med nøjagtig 131 dage til HK/Kommunals kongres, der skal udstikke retningslinjerne for fremtidens HK/Kommunal og vælge et nyt formandskab, melder 29-årige Mads Samsing sig nu ind i kampen om næstformandsposten. Mads Samsing har fungeret som sagsbehandler i Jobcenter Faaborg-Midtfyn, indtil han i 2010 tiltrådte en stilling som ungdomskonsulent i HK/Kommunal.

Mads Samsing begrunder sit kandidatur med, at han ønsker at sætte det enkelte medlem og medlemmernes fag i centrum for HK/Kommunals aktiviteter:

- Jeg er optimist, hvad angår vores fremtid i kommuner og regioner. Vores job og vores fag er truet, men vi har ingen som helst grund til at dukke nakken hverken nu eller i fremtiden. Tværtimod skal vi byde os til, siger Mads Samsing og fortsætter:

- Men vi skal mere op på beatet når det gælder kompetenceudvikling og efteruddannelse, og det skal HK/Kommunal på alle niveauer arbejde benhårdt for at skabe rammer og muligheder for. Kompetenceudvikling og tryghed i jobbet hænger tæt sammen.

Mads Samsing er indtil videre eneste kandidat til den næstformandspost, der blev ledig, da den nu forhenværende næstformand, Claus Gahrn, i sommer valgte at trække sig fra posten.

På HK/Kommunals kongres, der løber af stablen i januar 2012, genopstiller Bodil Otto som formand.