DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

To kommuner får doneret ti mio. til trivsel på skoler

KORT NYT6. MAJ 2021 15.28

VEJLE / LANGELAND: Med støtte fra A.P. Møller Fonden har Vejle og Langeland kommuner siden 2018 arbejdet på at udvikle professionelt læringsfællesskab på kommunernes skoler og institutioner. Nu kan kommunerne se frem til at fortsætte med at udvikle metoder, der skal fremme elevernes læring og trivsel, efter en donation fra A.P. Møller Fonden på ti mio. kr. Det skriver Vejle Kommune.

Donationen løber frem til 2024 og starter i januar 2022 med inddragelse af de skoler og institutioner, der deltager i arbejdet. Pengene skal også gå til et skærpet fokus på, at alle børn skal føle sig som en del af et ligeværdigt, værdifuldt og udviklende fællesskab.

- Det er desværre en tendens på landsplan, at flere børn i perioder oplever, at det er vanskeligt at være en del af fællesskabet i skolen. I Vejle Kommune har vi stor respekt for, at børn er forskellige og i perioder har forskellige behov. Derfor har vi en ambition om, at vores skoler kan møde forskelligheden og give alle børn et skoletilbud, som udvikler dem til deres højeste potentiale, siger Torben Elsig-Pedersen (R), der er formand for Børne- og Familieudvalget.

mh