Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Syddjurs rokerer midlertidigt og konstituerer kommunaldirektør

KORT NYT2. JUL 2020 11.55

SYDDJURS: Syddjurs fritog sin kommunaldirektør for tjeneste i sidste uge, og indtil der forventeligt er en ny kommunaldirektør på plads i starten af næste år, bliver der omorganiseret midlertidigt i kommunens ledelseslag. Det oplyser kommunen. Derfor ser det ud som følger frem mod ansættelsen af en ny kommunaldirektør:

Direktør Poul Møller er konstitueret kommunaldirektør. Direktør Jørgen Andersen overtager referencen til området Børn og Læring og er fortsat referencedirektør for Social og Familie og Sundhed og Omsorg. Stabschef Thomas Møller Palner bliver konstitueret direktør med reference for beskæftigelsesområdet. På beskæftigelsesområdet bliver Leder af Udvikling og Kommunikation Tina Kjærgaard Mogensen konstitueret afdelingschef for beskæftigelsesområdet. Arbejdet med erhverv og kommunikation forankres i Ledelsessekretariat under leder Hanne Thonsgaard.

Desuden iværksættes en proces til ansættelse af nye afdelingschefer for Erhverv og beskæftigelse samt for Social og Familie så hurtigt som muligt. Se mere om referenceroller hos kommunen

ibs