Skanderborg får kommunaldirektør fra Mariagerfjord
Foto: Skanderborg Kommune

Skanderborg får kommunaldirektør fra Mariagerfjord

Mariagerfjords kommunaldirektør rykker til Skanderborg, hvor han tidligere har været direktør.
13. MAR 2020 11.15

MARIAGERFJORD / SKANDERBORG: Mariagerfjord kommunaldirektør, Lars Clement, rykker til Skanderborg Kommune fra 1. maj. Det har et enigt ansættelsesudvalg peget på blandt 14 kandidater, oplyser kommunen. 

Lars Clement er cand.scient.pol. og kom til Mariagerfjord i august 2016. Her kom han fra en stilling som direktør for børn, unge og miljø i Skanderborg, som han altså vender tilbage til, og det har han hele tiden vidst, han gerne ville:

- Det var svært at rejse fra Skanderborg Kommune, da jeg blev kommunaldirektør i Mariagerfjord. Jeg vidste, at jeg gerne ville tilbage, hvis det blev muligt. I Skanderborg Kommune er tillid ikke bare noget, man taler om, men noget man giver og forventer tilbage. Det passer i den grad til min ledelsesstil og mine ledelsesmæssige værdier, siger Clement, der også vil arbejde hårdt for at håndtere de udfordringer, der følger af væksten, og som risikerer at komme med en ny udligningsreform.

Skanderborgs borgmester, Frands Fischer (S), glæder sig også til at bruge den nye direktørs erfaringer fra Mariagerfjord.

- Som topchef er han rigtig god til at lede gennem relationer. Han er fantastisk til at møde folk i øjenhøjde, og vi får en kommunaldirektør, som vægter dialogen med foreninger, borgere og erhvervsliv. Det passer rigtigt godt i forhold til vores vision Mennesker møder mennesker, siger borgmesteren.

Lars Clement bor i Risskov med sin familie, og i Skanderborg afløser han Lisbeth Binderup, hvis åremålsansættelse udløber 30. april.

ibs