Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Silkeborg politianmelder for udfald mod byrådsmedlem

Kommunen har indgivet en politianmeldelse mod en borger efter et meget alvorligt udfald mod socialudvalgsformand Elin Sonne (SF)

SILKEBORG: Udfaldet mod Elin Sonne skete i forbindelse med, at en særlig flyer blev uddelt udenfor og inde i Jobkompagniet. Flyer'en var en kopi af et læserbrev med overskriften: 'En aktiv sygedagpengestrategi er svaret'; som Elin Sonne har fået bragt i Midtjyllands Avis d. 5. april 2011.

Læserbrevet var kopieret og anvendt i en kollage, hvor der desuden var monteret noget af en hånd, en stor blodplamage samt mindre blodstænk spredt ud over papiret. Tilsammen sendte disse elementer meget truende signaler. Uddelingen af flyer'en blev fulgt op af høje råb.

Silkeborgs borgmester Hanne Bæk Olsen (S) er dybt rystet over udfaldet mod en af hendes politiske kolleger i byrådet.

- Det er fuldstændig uacceptabelt, at en person, der tilsyneladende er uenig i nogle politiske beslutninger, optræder på den måde overfor en folkevalgt politiker. Det kan vi på ingen måde leve med. Det er derfor uden tøven, at vi omgående har anmeldt det passerede til politiet, så vedkommende kan blive retsforfulgt, siger Hanne Bæk Olsen (S).

lcl