Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ringsted og Køge sammen om erhvervsarbejde

Ikke nyt kontor, men fælles kurser og projekter
KORT NYT9. NOV 2011 13.06

RINGSTED / KØGE: Ringsted og Køge går fra den 1. januar 2012 sammen om en stor del af det kommunale erhvervsarbejde for virksomhederne. Målet er bedre hjælp til iværksættere og virksomheder, der vil udvikle sig, lyder det fra de to nabokommuner.

Mere og bedre kontakt til iværksættere og etablerede virksomheder. Flere fælles udviklingsforløb og netværk for virksomhederne i de to kommuner. Og tilbud om kompetenceudvikling for virksomhederne i Ringsted og Køge. Det er hjørnestenene i den samarbejdsaftale, som Ringsted og Køge kommuner nu indgår på erhvervsområdet. Alt sammen med det formål at skabe flere arbejdspladser, nye forretningsområder og bedre iværksættere i de to kommuner.

Kommunerne skal hver for sig stå for den daglige kontakt med og erhvervsservice for virksomhederne. Der bliver således ikke tale om en ny, fælles afdeling eller et fælles erhvervskontor mellem de to kommuner. Samarbejdet kommer derimod til at bestå af fælles kurser og uddannelse for iværksættere, fælles klynge- og netværksprojekter for virksomhederne, og en række målrettede kurser i fx markedsføring, økonomistyring og lignende.

ka