Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Rengørings-direktør på orlov

Forenede Service sætter intern undersøgelse i gang og stiller suspensioner i udsigt
KORT NYT18. MAJ 2012 6.43

Efter flere måneder i vælten har Danmarks næststørste rengøringsvirksomhed, Forenede Service, skiftet ud i topledelsen. Michael Krogh er stoppet som vicedirektør og chef i Region Nordsjælland, hvor firmaet bl.a. gør rent for flere kommuner, bekræfter hans far, koncernchef Peer C. Krogh, over for Fagbladet 3F:

- Michael Krogh er gået på orlov. Når vi hører og ser, at der kan være nogle problemer eller unøjagtigheder, så undersøger vi det. Mens vi undersøger, kan der være nogle mennesker, vi suspenderer. Inden vi begyndte med den undersøgelse, sagde Michael, at han godt kunne tænke sig at prøve at lave noget andet, og derfor fik han orlov.

Fagbladet har beskrevet, hvordan medarbejdere hos underleverandører til Forenede Service er blevet underbetalt, og hvordan politiet og SKAT har taget ansatte hos underleverandører i at arbejde sort eller illegalt i Danmark – og senest, at Michael Krogh har lejet egne boliger ud til østarbejdere og ladet underleverandører drive forretning fra sine egne adresser. Og at dummebøder til Forenede Services underleverandører er sat i system i Nordsjælland, hvor Michael Krogh har haft ansvaret som regionschef.

ka