Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Allerød garderer sig mod Forenede Service

Det kritiserede rengøringsfirma har netop vundet udbud af rengøring på alle skoler og daginstitutioner
KORT NYT25. APR 2012 9.18

ALLERØD: Det skandaleramte rengøringsfirma Forenede Service har netop vundet et udbud i Allerød, og står nu for rengøringen på skoler og daginstitutioner, på rådhuset og på bibliotekerne, i alt 59 lokaliteter, skriver Sjællandske.

Forenede Service har markeret sig særdeles uheldigt i en række sager, hvor firmaets underleverandører er blevet afsløret i at misbruge udenlandsk arbejdskraft. Underleverandører har aflønnet sort og har haft illegale ansatte uden opholdstilladelse til at gøre rent under horrible forhold. Der har også være flere tilfælde af tyveri fra skoler, hvor Forenede Service har stået for rengøringen - i Rudersdal og Gribskov.

Udvalgsformand Agnete Fog (R), oplyser, at der for 200.000 kr. er hyret en såkaldt controller til at sikre, at de ansattes kontrakter er i orden, at de betaler skat, og at rengøringen overholder den fastsatte standard. Forvaltningen har også haft besøg af skat og har fået nogle gode råd, for at undgå at komme på forsiden. Vi mener, vi har sikret os rigtig godt, siger Agnete Fog.

ka