Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Forenede Service: Vi bruger ingen underleverandører

Rengøringsselskabet titulerer sig nu som Danmarks første virksomhed, der ikke benytter underleverandører til rengøring
20. MAR 2012 11.00

Af Lærke Cecilie Lindegård, [email protected]

Sagen fra Rudersdal Kommune kom frem i medierne i starten af 2012, hvor det blev afsløret, at der bl.a. var blevet stjålet omkring 100 computere inden for et år fra en skole i kommunen, samt computere fra et af kommunens børnehuse, hvor Forenede Service havde haft en underleverandør til at gøre rent. SKAT og politiet afslørede desuden også sort arbejde på en af skolerne, hvor Forenede Service gjorde rent.

I en artikel i Frederiksborg Amts Avis i marts måned erkender divisionsdirektør for koncernens største datterselskab, Poul Krogh, at tyverierne kan knyttes til Forenede Service. Rengøringsvirksomheden valgte derfor straks efter afsløringerne af tyverierne at afbryde samarbejdet med de pågældende underleverandører. Efterfølgende har Forenede Service desuden underskrevet en aftale med Rudersdal om at betale erstatning for de stjålne sager.

Og i en pressemeddelelse skriver koncernchef Peer C. Krogh nu, at 'det glæder os, at vi nu kan fortælle, at Forenede Service, som det første store serviceselskab, ikke benytter underleverandører indenfor traditionel rengøring.' I samme skriv erklærer Peer C. Krogh, at Forenede Service altid vil gå foran i kampen for en 'ren branche.'

Efter sagen i Rudersdal er Forenede Service begyndt at indføre sikkerhedskontroller med uanmeldte besøg på arbejdspladserne, og virksomheden meddeler i dag, at ved de uanmeldte besøg i branchen, ikke har fundet nogle unøjagtigheder på Forenede Services arbejdspladser.

Forenede Service har i marts måned 2012 startet rengøringskontrakter op i fire nye kommuner – Skanderborg, Allerød, Vordingborg og Holbæk. Virksomheden gør også stadig rent i Rudersdal, dog ikke på de pågældende steder, der var udsat for tyverierne.

Desuden er virksomheden ansat hos det danske forsvar som leverandør indenfor Facility Service: Rengøring, Planteservice, Kantineservice, samt vedligehold af omkring 5 millioner m2 udenoms-arealer.