Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Per B. Jeppesen forlader politik

Skives stemmesluger tager konsekvensen efter forfalsket faktura
KORT NYT29. NOV 2011 8.07

SKIVE: Den helt store stemmesluger under det seneste kommunalvalg i Skive Kommune Per B. Jeppesen (S) har valgt at trække sig ud af byrådet, skriver Skive Folkeblad.

Det vil ske hurtigst muligt - formentlig ved udgangen af året - alt efter, hvor hurtigt Skive Byråd kan ekspedere sagen, oplyser Ruth Kristensen, formand for den socialdemokratiske gruppe efter et møde i gruppen.

Per B. Jeppesen har selv truffet beslutningen, efter han forleden blev fyret fra sin stilling som direktør for Kulturcenter Limfjord, efter et være blevet taget i sammen med tidligere en Skive IK-direktør at have forfalsket en faktura, så 62.500 kroner fra Kulturcenterets kasse blev overført til ham selv kamufleret som et sponsorbidrag til Skive IK Elite A/S.

Ifølge Kulturcenter Limfjords bestyrelse er der tale om flere 'uregelmæssigheder', hvorfor sagen er anmeldt til politiet.

Per B. Jeppesen kom i pengenød på grund af et forlig efter en sag om sexchikane over for en medarbejder i Kulturcenteret. Han har oplyst, at nogle af de penge, han fik overført til sin egen konto, skulle gå tilbage til Skive IK.

ka