dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger

OPS i Holstebro må ændre kurs

Bestræbelserne i FoodLife A/S på at skaffe nye job i fødevare- og sundhedssektoren stødte bl.a. ind i kommunalfuldmagten
8. DEC 2011 9.27

HOLSTEBRO: FoodLife A/S i Holstebro er blevet opløst. De ikke-kommercielle opgaver fortsætter i kommunalt regi. Den hidtidige direktør i FoodLife A/S, Eva Nautrup, opretter et privat selskab, der fortsætter de kommercielle aktiviteter på fødevareområdet, oplyser kommunen.

FoodLife A/S blev stiftet i 2009 som et OPS - offentligt-privat samarbejde - med bl.a. det formål at skabe mange nye arbejdspladser i kommunen i en kombination mellem fødevare- og sundhedssektoren.

- De forudsætninger, som selskabet byggede på ved stiftelsen, har ændret sig. Det gælder bl.a. udviklingen på finansområdet. Dertil kommer, at nogle af de kommercielle aktiviteter, der var ideen i selskabet, vanskeligt kan gennemføres i forhold til kommunalfuldmagten. Derfor har vi på en generalforsamling besluttet at opløse selskabet i sin nuværende form, siger kommunaldirektør Lars Møller.

Ud over Lars Møller bestod bestyrelsen for FoodLife A/S af direktør Jens Bornstein, der var formand, og sekretariatschef på Borgmesterkontoret, Hanne Rahbek.

FoodLife føres videre
- FoodLife bliver ført videre i en kommunal sammenhæng med en smallere indsats, som hænger sammen med opgaver, som andre aktører på fødevare- og sundhedsområdet varetager i dag. Desuden vil FoodLife blive knyttet tættere til de øvrige kommunale indsatser i f.eks. det nye sundheds- og akuthus i Holstebro, projekt 'Det Gode Køkken' og flere andre kommunale tilbud, siger Lars Møller.

 

Den hidtidige direktør i FoodLife A/S, Eva Nautrup, opretter nu et privat selskab, som fortsat støtter op om Foodlife-satsningen. Alle ansatte følger med over i det nye selskab.

ka