dkhavenergi
dkvindkraft
dknyt
dksocial
dksundhed
dkindkob
DK Debat
DK Stillinger
Odder henter direktør i Horsens
Flemming Skaarup er ny direktør i Odder Kommune.
Foto: Odder Kommune

Odder henter direktør i Horsens

Skolechef får ansvaret for Børn-, Uddannelse- og Kulturområdet i Odder Kommune.

ODDER / HORSENS: Flemming Skaarup er ansat som ny direktør for Børn-, Uddannelse- og Kulturområdet i Odder Kommune. Han kommer fra en stilling i Horsens, hvor han siden oktober 2015 har været ansat som skolechef, skriver Odder Kommune.

Med sig fra Horsens har han sloganet 'Vi løfter i flok', som kommunen især har brugt på børn og unge-området. Og netop fællesskabet er vigtigt for Flemming Skaarup, når han overtager direktørstolen i Odder.

Flemming Skaarup erstatter Karsten Poulsen, der den 1. februar skiftede til en stilling som direktør i Nordfyns Kommune.

- Det er gået fint i den periode, stillingen har været ledig, men det er ikke muligt at sikre kommunens langsigtede udvikling uden en direktør på et helt centralt område. Med Flemming får vi en direktør med solid ledererfaring og med stærk faglig ballast på hele børn- og uddannelsesområdet. Men først og fremmest har vi valgt Flemming, fordi han brænder for børn og unge, og den ild, tror vi på, bliver til gavn for hele Odder Kommunes udvikling, siger kommunaldirektør Henning Haahr.

Flemming Skaarup tiltræder i sin nye stilling 1. august.

MG