Nordfyn præsenterer ny direktør for børn og unge
Foto: Nordfyns Kommune

Nordfyn præsenterer ny direktør for børn og unge

Nordfyns Kommune henter sin nye direktør for Børn og Unge fra en direktørstilling i Odder Kommune.
20. DEC 2019 11.24

NORDFYN / ODDER: Karsten Poulsen bliver ny Børn og Unge-direktør i Nordfyn. Han skifter fra en tilsvarende stilling i Odder Kommune, hvor han er bredt anerkendt for sin ledelsesfaglige indsigt i børne- og ungeområdet og sit politiske tæft.

Før direktørjobbet i Odder Kommune var han skole- og dagtilbudschef i Hjørring Kommune. Derudover har han bestredet en række chefstillinger på skoleområdet i Hjørring og Aarhus kommuner samt den daværende Skagen Kommune. Det er derfor en meget erfaren chef, der sætter sig i stolen som ny direktør for Børn- og Unge i Nordfyns Kommune.

Oprindeligt er Karsten Poulsen uddannet lærer og har siden suppleret med lederuddannelse. Det gælder blandt andet en diplomuddannelse i ledelse af uddannelsesinstitutioner.

Den kommende direktør skal lede børn- og ungeområdet sammen med områdets to fagchefer, skole- og dagtilbudschef Gitte Høj Nielsen og børn- og familiechef Jesper Due Pedersen. Chefgruppen betjener Børne- og Ungeudvalget og leder børne- og ungeområdet sammen med alle områdets ledere.

Udover at lede Børne- og Ungeområdet får den kommende direktør også plads i Nordfyns Kommunes direktion og vil her sammen med den øvrige direktion skulle drive den fortsatte udvikling af kommunen i et bredt, tværfagligt perspektiv.

Karsten Poulsen er 58 år, bor i Horsens med sin kæreste og hendes tre børn. Han har tre voksne børn. Han tiltræder den 1. februar 2020.

MG

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt