Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ny kulturchef og ny fritidschef i Holstebro

Kultur og Fritid vil styrke ledelsen
KORT NYT18. AUG 2011 8.34

HOLSTEBRO: Fra den 1. september ændres organiseringen i forvaltningen Kultur og Fritid i Holstebro, idet der dels oprettes en kulturafdeling, dels en fritidsafdeling. Formålet med ændringen er at styrke ledelsen og indsatsen, opålyser kommunen.

Til at lede de to nye afdelinger oprettes to chefstillinger - en stilling som kulturchef, der besættes af Lisbet Gormsen, og en stilling som fritidschef, der besættes af Lisbeth Madsen. Begge stillinger får reference til kultur- og sundhedsdirektør Anders Kjærulff.

Stillingen som bibliotekschef, der varetages af Kirsten Marie Haugstrup, fortsætter uændret og fortsat med reference til kultur- og sundhedsdirektøren.

Oprettelsen af de to nye chefstillinger betyder til gengæld, at der nedlægges tre lederstillinger i Kultur og Fritid.

Den nye kulturchef, Lisbet Gormsen, 55 år, har siden 2002 været sektionsleder i Kultur og Fritid i Holstebro Kommune. Denne stilling nedlægges, når Lisbet starter som kulturchef.

Den nye fritidschef, Lisbeth Madsen, 58 år, har siden 2002 været sekretariatsleder i Kultur og Fritid. Denne stilling nedlægges, når Lisbeth starter som fritidschef.