Naturfredningsforening klager over udskældt lagerhal i Vinge

KORT NYT4. FEB 2020 9.04

FREDERIKSSUND: Danmarks Naturfredningsforening har indsendt en klage til statens Planklagenævn over Frederikssunds beslutning om ikke at foretage en miljøvurdering af byggeriet af den kommende lagerhal for kulturarv, der skal opføres i byprojektet Vinge, skriver TV2 Lorry.

Foreningen mener, at det har været forkert ikke at udarbejde en VVM-redegørelse af lagerhallen, der strækker sig over 5,8 hektar og har en byggehøjde på op til 15 meter. Det er dog en beslutning som kun klagenævnet kan tage stilling til, mener Dennis Ravn, der er koordinerende projektleder på byggeprojektet.

- Vi har fået klagen ind, og den er ved at blive vurderet, så det er lidt svært at udtale sig om, om det er rigtigt eller forkert, at DN Frederikssund har klaget, fordi det er vores afgørelse. Det er klagenævnet, der skal vurdere, om det har været nødvendigt eller ej at foretage en miljøvurdering. Der er jo nogle kriterier, der blevet behandlet i forhold til en screening for miljøvurdering, siger han til TV2 Lorry.

jeg

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev