Mindre stigning i antal indlagte, igen stejlere kurve for dødsfald

Mindre stigning i antal indlagte, igen stejlere kurve for dødsfald

Stigning i antal døde på samme niveau som hidtil største.
26. MAR 2020 13.26
TEMA: Corona

Efter to dage med stejlere stigninger på kurven for indlagte med coronasmitte falder hældningsgraden nu, dog ikke helt til niveauet fra før stigningerne. Til gengæld er stigningen i antal døde igen lige så høj som i forgårs.

I alt er 386 indlagt torsdag, heraf 94 på intensiv, og af dem er 78 i respirator. Det er henholdsvis 36, 7 og 2 flere end onsdagens tal. De to foregående dage steg tallet med 47 fra mandag til tirsdag og 49 fra tirsdag til onsdag.

Antallet af døde med coronasmitte er nu oppe på 41, det er 7 flere end dagen forinden, og en stigning på samme niveau som den hidtil største for to dage siden. Udviklingen i de to kurver fortsætter altså med at pege i forskellige retninger, og derfor er det stadig for tidligt at forsøge at uddrage nogen tendens for coronaudviklingen i Danmark.

Antallet af indlæggelser fordeler sig i øvrigt meget forskelligt mellem regionerne. Fra tirsdag til onsdag oplevede Region Sjælland som den første at have en indlagt færre (54 mod 55), og fra onsdag til torsdag er Region Midtjylland gået fra 56 indlagte til 52.

Antallet af konstateret smittede er nu 1.851 ud af 15.981 testede mod onsdag 1.715 ud af 14.870 testede.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev