
HORSENS: Tre måneder. Det er grænsen for, hvor længe mændene bør opholde sig i Horsens Krisecenter for Mænd. For at sikre at tidsgrænsen overholdes, indgår mændene nu en huslejekontrakt med krisecentret. Det oplyser kommunen.
- Vores opgave er at hjælpe mændene videre i livet, og jo hurtigere det sker, desto større vil deres muligheder være for at klare sig. Med huslejekontrakten håber vi på at speede processen op, fortæller Grethe, der er leder af Horsens Krisecenter for Mænd.
Ud over kontrakten om de tre måneders ophold skal mændene tage imod krisecentrets hjælp til at få en lejlighed og til at komme i job eller uddannelse. De skal desuden spare penge op. Horsens Krisecenter for Mænd har plads til fire beboere ad gangen, og pladserne er stort set booket op konstant. 15 frivillige er tilknyttet stedet, som får et årligt tilskud fra Horsens Kommune.
bi
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Nyts artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Nyts artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Nyt
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.