DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job
Mænd skal hurtigere ud af krisecenter
– Vi har tidligere oplevet, at nogle beboere blev her lidt for længe. Med huslejekontrakten speeder vi processen op, siger Grethe, leder af Horsens Krisecenter for Mænd. (Foto: Horsens Kommune/Per Algreen)

Mænd skal hurtigere ud af krisecenter

Horsens Krisecenter for Mænd indfører huslejekontrakt for at undgå at mændene bliver hængende
5. JUN 2012 6.38

HORSENS: Tre måneder. Det er grænsen for, hvor længe mændene bør opholde sig i Horsens Krisecenter for Mænd. For at sikre at tidsgrænsen overholdes, indgår mændene nu en huslejekontrakt med krisecentret. Det oplyser kommunen.

- Vores opgave er at hjælpe mændene videre i livet, og jo hurtigere det sker, desto større vil deres muligheder være for at klare sig. Med huslejekontrakten håber vi på at speede processen op, fortæller Grethe, der er leder af Horsens Krisecenter for Mænd.

Ud over kontrakten om de tre måneders ophold skal mændene tage imod krisecentrets hjælp til at få en lejlighed og til at komme i job eller uddannelse. De skal desuden spare penge op. Horsens Krisecenter for Mænd har plads til fire beboere ad gangen, og pladserne er stort set booket op konstant. 15 frivillige er tilknyttet stedet, som får et årligt tilskud fra Horsens Kommune.

bi