Lolland laver international velkomstside

KORT NYT16. DEC 2019 9.25

LOLLAND: Udenlandske beboere, der ønsker at bosætte sig på Lolland, skal have nemmere ved det og kan nu føle sig lidt mere velkomne. Kommunen har nemlig lanceret en hjemmeside, som skal give engelsksprogede tilflyttere nyttig information om livet på Lolland og i Danmark.

Lolland har lanceret siden som en del af kommunens hjemmeside, og det er meningen, at den løbende skal udbygges med flere informationer. Allerede nu findes der blandt andet informationer om alt fra det gule sundhedskort til vores arbejdsmarked og tradition med en stærk fagbevægelse. 

- Lolland Kommune skal være med til at sikre lokalområdet international arbejdskraft nu og fremover. Vi har derfor fokus på at skabe tiltag, der understøtter integrationen af internationale tilflyttere, så de bliver glade for at bo og arbejde her. Når man flytter, er der mange ting at holde styr på. Og det gør det ikke nemmere, når man tilmed flytter til et helt andet land, hvor samfundet måske er bygget anderledes op, siger Henrik Madsen, souschef i Strategi og Direktionssekretariatet.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt