Kolding ansætter fem medarbejdere til rottebekæmpelse

KORT NYT2. SEP 2021 15.23

KOLDING: Per 1. september vil det ikke længere være private virksomheder, der står for rottebekæmpelsen i Kolding Kommune, sådan som det ellers har været tilfældet i mange år. Kommunen har besluttet fremover at varetage opgaven selv. 

- Vurderingen er, at kommunen selv kan løse opgaven hurtigere og mere effektivt inden for budgettet og tilmed bruge mere tid på individuel vejledning. Vi forventer også, at der fremover bliver bedre muligheder for at følge vanskelige tilfælde ordentligt til dørs og lave en forebyggende indsats i samarbejde med borgerne og virksomheden, siger formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh (V).

Rottebekæmpelsen bliver placeret i kommunens entreprenørafdeling, hvor en af lederne har erfaring på området. Derudover har kommunen for at løfte opgaven valgt at ansætte fem nye medarbejdere, der alle er autoriserede rottebekæmpere. Får man fremover besøg af en af de fem rottebekæmpere, kommer vedkommende kørende i en bil med Kolding Kommunes logo på siden og i arbejdstøj, der synligt har et kommunelogo, oplyser kommunen.

amp