Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Københavns Børne- og Ungedirektør skifter til Hvidovre

Christine Brochdorf skal fremover lede den samlede indsats for børn og unge i Hvidovre Kommune
30. MAR 2011 15.54

HVIDOVRE: Københavns Kommunes Børne- og Ungedirektør gennem fem år, Christine Brochdorf, er ansat som direktør for den nye Børne- og Ungeforvaltning i Hvidovre, oplyser kommunen.

Den 40-årige cand. scient. adm. forlader en forvaltning med i alt 18.000 medarbejdere, der i 2006 blev bragt sammen fra tre forskellige forvaltninger. Den samme fusionsøvelse - om end i noget mindre målestok - skal Christine Brochdorf nu stå i spidsen for i Hvidovre, hvor dele af den tidligere Skole- og Kulturforvaltning og Social- og Sundhedsforvaltningen nu er samlet til ét område.

- Vi er glade for at kunne byde velkommen til en børne- og ungedirektør, hvis hjerte banker for børns og unges vilkår, og som tydeligt har bevist, at hun med stort engagement og succes er i stand til at lede omfattende fusionsprocesser, siger kommunaldirektør i Hvidovre, Lau Svendsen-Tune.

Den kommende Børne- og Ungedirektør i Hvidovre ser frem til at udfolde og udvikle sine solide erfaringer i nye omgivelser:

- Jeg ser frem til at omsætte visioner og målsætninger til konkrete opgaver og praktik i hverdagen - kort sagt få tingene til at ske! Vores tilbud til børn og unge er den væsentligste kerneydelse i velfærdssamfundet, og jeg vil være med til at udvikle og synliggøre Hvidovre Kommune som en attraktiv kommune at bo og stifte familie i, siger hun.

ka