KL: Kommunalpolitisk Topmøde aflyses på grund af coronavirus

Delegeretmøde afvikles i stedet digitalt for at overholde formalia.

KL aflyser sit Kommunalpolitiske Topmøde på grund af coronavirussen, oplyser KL til dknyt. KL-topmødet skulle være afholdt 19.-20. marts og er derfor omfattet af regeringens opfordring til ikke at afholde arrangementer med deltagelse af over 1.000 personer.

Foruden at være debatforum med op mod 1.500 deltagere er KL-topmødet også delegeretmøde for medlemskommunerne og derfor et stykke formalia der skal overholdes. Det vil man i stedet gøre elektronisk, siger KL’s adm. direktør Kristian Wendelboe til dknyt.

KL var ikke uforberedt på, at en aflysning kunne komme på tale.

- Kommunerne er jo også en del af sundhedssystemet, så vi har været tæt involveret i håndteringen af situationen. Vi vidste godt, at en aflysning kunne komme på tale, siger Kristian Wendelboe.

I første omgang har man alene truffet beslutningen om at aflyse. Efterfølgende kommer alt det praktiske med at tilbagebetale deltagergebyrer, og der er også et udestående med Aalborg Kongres & Kultur Center, der skal handles af.

Om det bliver til et KL-topmøde på en senere dato, er foreløbig uvist.

- Det kan være vanskeligt at stable et så stort arrangement på benene med kort varsel. Det kan næppe bliver før sommerferien, og efter sommerferien må vi se om det giver mening, siger Kristian Wendelboe.

 

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev