DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Grosbøll: Vi begik fejl i sag om overgreb

Borgmester erkender kommunale fejl i behandlingen af sag fra Pedersker, hvor forældrene er anklaget for seksuelt misbrug af to døtre
KORT NYT20. JUN 2012 8.36

BORNHOLM: - Vi ville ønske, at vi havde siddet tættere på de her piger. Ja, vi har begået fejl i den her sag, og vores sagsbehandling på hele det her område har været mangelfuld, siger Winni Grosbøll til Bornholms Tidende.

- Vi kan aldrig gardere os helt, men i kommunen kan vi sørge for, at vores sagsbehandling hænger sammen, at vi samler op på underretninger og at vores forskellige afdelinger arbejder sammen, så det i hvert fald ikke er derfor, vi ikke opdager det, siger borgmesteren.

Af anklagers procedure i sagen fremgik det mandag, at indberetninger til kommunen med bekymring for pigernes trivsel ikke var blevet fulgt rigtigt op af kommunen. Men der har ifølge Grosbøll ingen indberetninger været, som antydede seksuelt misbrug. Siden starten af 2010 er begyndt et omfattende arbejde i Bornholms Familiecenter for at sikre en ordentlig kvalitet i sagsbehandlingen.

ka