Greve lukker børneinstitution trods millionbevilling

KORT NYT23. DEC 2019 8.34

GREVE: Den selvejende institution Børnehuset Syd lukker i oktober 2020, har et flertal i byrådet besluttet. Det skyldes problemer med børnenes trivsel og udvikling trods intensiveret pædagogiske tiltag og ekstra ressourcebevillinger, heriblandt en bevilling på knap seks mio. kr. fra Børne- og Socialministeriet i 2018. Det skriver TV2 Lorry. 

- Vi kan ikke have en institution, hvor børnene ikke trives og udvikler sig, som børn skal. Vi har forsøgt at ændre på dette gennem en lang række pædagogiske tiltag, ekstra ressourcer og personale. Men vi kan konstatere, at mange af børnene stadig ikke er alderssvarende, hverken socialt eller sprogligt, siger borgmester Pernille Beckmann (V) og tilføjer, at børnene nu vil blive tilbudt plads i kommunens øvrige dagtilbud. 

I juli 2018 fik Børnehuset Syd sammen med den nærtliggende insitution Børnehuset Nova ellers en bevilling på knap seks mio. kr. fra Børne- og Socialministeriet. Pengene kom fra en pulje, der skulle styrke den pædagogiske indsats i institutioner med mange udsatte børn og være med til at ansætte flere pædagoger, men det har tilsyneladende ikke været nok. 

esl

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
dkjob
www.mercuriurval.com
Fordi mennesker betyder alt