Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Gladsaxe er bedste online kommune

Gladsaxe løb med prisen som bedste online kommune 2011 foran sidste års vinder, Vejle
KORT NYT8. NOV 2011 6.06

GLADSAXE: Gladsaxe bliver bedste online kommune 2011 foran Vejle. Gladsaxe får blandt andet prisen for sin gode hjemmeside, sin Facebookside og sin kommunikationsstrategi. Netop kommunernes aktiviteter på Facebook har i år vægtet højt i dommernes bedømmelse, og her er Gladsaxe godt med med en aktiv side som følges af flere end 1000 borgere.

- Digitalisering og hjemmeside står meget højt på vores dagsorden og har gjort det i mange år. Derudover har vi netop med stor succes taget Facebook i brug som et vigtigt redskab til at inddrage og komme i dialog med vores borgere. Derfor er det også et dejligt skulderklap til alle de medarbejdere, som arbejder med området, at Gladsaxe er kåret som bedste online kommune 2011, siger borgmester Karin Søjberg Holst (S).

Billedtekst: Karin Søjberg Holst får overrakt prisen af formanden for dommerpanelet Nils Sjøberg (til venstre for borgmesteren). De er flankeret af repræsentanter fra Gladsaxes kommunikationsafdeling og webadministratorer i forvaltningerne.

Foto: Gladsaxe Kommune

srl