Fyret kommunaldirektør bliver chef hos Muusmann
Claus Thykjær er ny chefkonsulent hos Muusmann.

Fyret kommunaldirektør bliver chef hos Muusmann

Claus Thykjær er ansat som chefkonsulent hos Muusmann.
25. MAJ 2022 10.42

Claus Thykjær, som sidste år blev fyret fra sit job som kommunaldirektør i Greve, bliver nu tilknyttet Muusmann som chefkonsulent med fokus på opgaver om analyser, rådgivning, organisationsudvikling og økonomistyring, oplyser rekrutteringsvirksomheden.

- Med sin solide erfaring som topleder i en række kommuner er der tale om en styrkelse af vores team, som sikrer, at vi står endnu stærkere i forhold til vores spænd af opgaver og vores ambition om at levere rekruttering, rådgivning og analyser på et højt niveau, siger adm. direktør Chris Petersen.

Claus Thykjær blev sidste sommer først fritaget for tjeneste og siden fyret, efter at DR havde påvist, at han havde brugt kommunens kreditkort til indkøb af bl.a. ishockeybilletter og dagligvarer. Han forklarede selv, at der var tale om fejl og forveksling af hans eget og kommunens kreditkort.

Byrådet valgte at melde sagen til politiet, som imidlertid ikke fandt grundlag for at sigte ham.

Før Claus Thykjær i 2016 blev ansat i Greve var han blandt andet kommunaldirektør i Guldborgsund, vicekommunaldirektør i Gribskov og kommunaldirektør i tidligere Helsinge Kommune.

"Claus har således et godt blik for samspillet mellem politik og administration, og hvordan man udvikler og implementerer politikker og strategier, der også har en aktualitet i den kommunale hverdag, som skaber bedre resultater og en bedre hverdag i kommunerne. Dertil kommer indsigt og netværk i hele den offentlige sektor fra tidligere ansættelser i forskellige ministerier, på Christiansborg og på regionalt niveau," lyder det fra Muusmann. 

ak