Følg alle de 98 plus fem valg på DK Nyt

Mandatfordelinger, borgmesterudpegninger og konstitueringer - vi bringer samtlige væsentlige detaljer fra valgene over hele landet.
10. NOV 2021 8.00

TEMA: KV21

Tirsdag aften går det løs, og de første valgresultater vil tikke ind. Vi er opmærksomme på de mest omtalte valg - i Kolding, Ishøj, Tønder og Frederiksberg - men i mindst lige så høj grad på resten af det kommunale landskab, hvor de politiske styrkeforhold afprøves, og aftaler skal indgåes. Hvor prøvede politikere må sige farvel, og debutanter goddag til det politiske arbejde.

På DK Nyt og søstermediet Kommunen.dk er vi klar til at levere alle relevante valgnyheder, så snart de er klar. Som noget nyt følger vi via en liveblog småt og stort, efterhånden som konsekvenserne af valghandlingerne dukker op. 

Vores læsere kan tilgå Ritzaus valgsite, hvor mandatfordelingerne i alle by- og regionsråd vil fremgå, efterhånden som stemmerne bliver talt op. Her kommer også lister over de valgte politikere, når ellers de personlige stemmer bliver optalt.

I vores egne valgfakta sammenholder vi de nye mandattal med tallene fra KV17 - og som noget helt særligt for DK Nyt - også med den aktuelle mandatfordeling, som den ser ud efter alle partihop, der er sket i fireårs-perioden. Her vil også udpegede borgmestre og fakta om konstitueringer fremgå løbende.

Onsdag følger vi op på nattens begivenheder med opsamling og perspektiv.