Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Ex-borgmester i Egedal skifter til LA

Svend Kjærgaard Jensen, tidligere borgmester og nuværende byrådsmedlem i Egedal Kommune, har besluttet at forlade Egedal-listen og melde sig ind i Liberal Alliance
18. APR 2011 9.15

EGEDAL: - Det er naturligt for mig at skifte til Liberal Alliance, fordi partiet har en række liberale mærkesager som lavere skat, mindre bureaukrati og mere personlig frihed, som Venstre de senere år har givet slip på. Danmark står midt i en økonomisk krise, hvor det er nødvendigt med et parti som Liberal Alliance, der vil reformere og få Danmark tilbage på vækstsporet, siger Svend Kjærgaard Jensen, der for kort tid siden kunne fejre 25 års jubilæum i byrådene i Ølstykke og Egedal.

Svend Kjærgaard Jensen har sammen med størstedelen af medlemmerne i Egedal-listen besluttet sig for at nedlægge partiet og overføre alle aktiviteter til Liberal Alliances nyopstartede lokalafdeling. Egedal-listen blev dannet i 2007, da Venstre ekskluderede byråds- og bestyrelsesmedlemmer, der sprang fra en konstitueringsaftale og i stedet pegede på Svend Kjærgaard Jensen som borgmester.

ka