DK Medier
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Esbjerg tager borgerne med på råd

KORT NYT7. MAJ 2021 11.35

ESBJERG: Borgerne skal med ind i maskinrummet og komme med ideer i den kommende tid i Esbjerg, når kommunen skal realisere sin Vision 2025. 12 steder vil borgerne fra 18. maj-10. juni få mulighed for at møde byrådsmedlemmer og komme i dialog om, hvordan lokalområderne bedst kan skabe rammerne for det gode liv.

- Vi vil gerne involvere flest mulige borgere i arbejdet med Vision 2025, som handler om at udvikle vores kommune og øge bosætningen i kommunen. Derfor flytter vi nu dialogen om visionen fra rådhuset og ud i lokalsamfundene, så vi kan møde borgerne der, hvor de er, og få forslag og idéer til, hvordan vi sammen skaber energi til det gode liv og gør Esbjerg Kommune til et endnu bedre sted at bo og leve - både for os, der allerede bor her, og for nye borgere, siger borgmester Jesper Frost Rasmussen (V).

Rundturen rammer 12 steder i foråret 2021 og 12 igen næste år. Den er tilrettelagt i tæt samarbejde med lokalrådene, og besøgene foregår de enkelte steder ved en stand udendørs. Der nydes en kop kaffe eller en vand, mens man taler sammen. De idéer og forslag, som kommer frem under besøgene, vil indgå som grundlag for det videre arbejde med kommunens Vision 2025.

ibs