Eks-MEP får 15.000 kr. i bøde for klammeri med tv-fotograf

KORT NYT9. MAR 2020 9.58

KOLDING: Den tidligere europaparlamentariker Jørn Dohrmann (DF) idømmes en bøde på 15.000 kr. for en batalje med en tv-fotograf for snart tre år siden. Det oplyser Retten i Kolding.

Dengang kom Dohrmann i klammeri med en fotograf, der var i færd med at optage billeder af politikerens ejendom nær Vamdrup til en tv-dokumentar. Dohrmann rykkede kameraet fra tv-fotografen, hvorved det blev beskadiget, og der skete skade for knap 15.000 kr. Først ved politiets hjælp fik fotografen kameraet og et tilhørende hukommelseskort tilbage.

51-årige Dohrmann nægtede sig skyldig i retten. Sagen mod den tidligere DF'er har været længe undervejs i retssystemet. Det skyldes blandt andet, at Jørn Dohrmann som politiker har været beskyttet mod retsforfølgelse, men Europa-Parlamentet besluttede at ophæve denne immunitet. Jørn Dohrmann skal betale sagens omkostninger samt en erstatning på 15.349 kroner for skaderne på kameraet. Jørn Dohrmann sad i Europa-Parlamentet fra 2014 til 2019 og har også tidligere været medlem af Folketinget samt byrådet i Kolding.

ibs

Stillinger fra Lundgaard Konsulenterne
Lundgaard
Nyhedsbrev