Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Social
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK IT
DK Job

Centerchefen bag ulovlig instruks i Guldborgsund fratræder

Fratrædelsen kommer, efter at Ankestyrelsen har interesseret sig for en sag i Holstebro, hvor centerchefen også lagde op til grønthøsterkrav på det sociale område.
17. MAR 2021 15.33

GULDBORGSUND: "Guldborgsund Kommune har i dag indgået en aftale med centerchef Mads Larsen, Center for Familie & Forebyggelse, om, at han fratræder sin stilling pr. dags dato." 

Sådan lyder en kortfattet meddelelse fra kommunen, efter at det i Lolland-Falsters Folketidende kom frem, at centerchefen, der stod bag den åbenlyst ulovlige instruks i Guldborgsund før jul, tilsyneladende har haft en tilsvarende fremgangsmåde i Holstebro, hvor han tidligere var ansat.

Også her sendte han en mail rundt blandt sagsbehandlere med generel besked om at spare 250.000 kr. per sagsbehandler og droppe anbringelser af økonomiske årsager. Den sag blev sendt til Ankestyrelsens whistleblower-ordning, og styrelsen undersøger nu den sag.

Direktionen vil i de kommende dage aftale, hvordan ledelsen af centret varetages frem mod ansættelsen af en ny centerchef.

ka